piektdiena, 2014. gada 21. marts

Nirnberga-2



   ASV jau sen veica darbības, lai uzkurinātu pasaules sabiedrības naidu pret Krieviju saskaņā ar tēmu Nirnberga-2. Šīs tēmas pamatā ir ideja organizēt komunisma tiesāšanu. Komunisms tiek pielīdzināts fašismam, un Krievija tiek pasludināta par fašistisko valsti.
   ASV nelietību Eiropā visaktīvāk atbalsta bijušās sociālisma valstis. Jo nabadzīgāka valsts, jo lielāka agresija pret Krieviju. Agresīvākie ir čehi, latvieši, lietuvieši, igauņi, poļi, ukraiņi, krievu nodevēji, kuri sadarbojās ar Hitleru.
   Tika radītas dažādas organizācijas, pasākumi. To skaitā Eiropas atmiņas un sirdsapziņas platforma, Vispasaules antikomunistiskā līga, Apspiesto tautu komiteja, Tautas darba savienība, kas ir vlasoviešu veidojums. 1996.gada maijā vlasovieši savā 1.kongresā ieteica radīt neatkarīgu starptautisko tiesu Nirnberga-2. 1996.gada jūnijā par Nirnbergu-2 ierunājās Eiropas Parlamentārā asociācija.
   Krievija esot jātiesā, jo tā vēlas atjaunot impēriju, Eirāzijas savienību veido. To nedrīkst pieļaut. Nedrīkst pieļaut Lielās Krievijas veidošanos.
   Saprotams, nevienam neinteresē tiesātāju cilvēciskā vērtība. Nevienam neinteresē, ka Nirnbergu-2 organizē „prihvatizācijas” kriminālās aprindas, jaunbagātnieku reptīļi, smirdoši oligarhi. Tas faktiski ir servilās „elites” projekts, jo tauta neatbalsta fašistu slavināšanu un sociālisma pielīdzināšanu fašismam. Latvijā tas nozīmē, ka mūsu zagļi un nodevēji šķēles, godmaņi, repsieši, šleserieši un citi mēsli tiesātu valsts iekārtu, kas visiem latviešiem garantēja darbu, bezmaksas medicīnu, izglītību, attīstīja zinātni, rūpniecību, lauksaimniecību, zvejniecību, sportu, garīgo kultūru.
   Nirnberga-2 noteikti iekļaujas mūsdienu iracionālo procesu virknē, kuru galvenais subjekts ir postcilvēki, cilvēces, tautas atkritumi, latviešu padibenes. Nirnbergu-2 var atbalstīt tikai nevērtīgi etnosi.



1 komentārs:

  1. Padomju noziedzīgais režīms ir jātiesā, Nirnberga II vajadzīga. Ja Krievija nav padomju noziedzīgā režīma mantiniece, tad tai nav par ko uztraukties. Jāuztraucas noziedzniekiem.

    AtbildētDzēst